full screen background image
Search
2018. november 15. csütörtök -
  • :
  • :

Kiállítás és előadások a jövő technológiáiról Szegeden

Kiállítás és előadások a jövő technológiáiról Szegeden

2017.11.21. Szeged november 22-én a jövő technológiáinak kelet-európai fővárosa lesz: az IT világcégek magyarországi részlegei ezen a napon mutatják be leginnovatívabb, legfuturisztikusabb termékeiket, megoldásaikat.

A hannoveri cebit-en bemutatott IT futuretech megoldásaikat a nagy gyártók Szegedre hozzák, így a régió piacának érdeklődői is testközelből tekinthetik meg az egyes cégek zászlóshajóit jelentő újdonságokat: ultrakönnyű notebookok, új generációs VR szemüvegek, mesterséges intelligencia, IT biztonság, üzleti megoldások és minden, ami a negyedik ipari forradalmat kézzel foghatóvá teszi. A nagy világcégek a vendégek lenyűgözéséért fognak versenyezni, a résztvevőket a jövőbe kalauzolják.

Látható, kipróbálható és tesztelhető lesz szemkövető technológiával felszerelt ívelt monitor, a világ legkisebb 4K (Ultra HD) felbontású lézeres projektora, felső kategóriás, ultra vékony notebookok, a világ legjobb gamer notebookjai. Bemutatásra kerül egy szuperközeli vetítővel megvilágított interaktív munkaasztal, valamint egy olyan rendszer is, mely szerver leállás esetén felhőből történő gyors rendszer visszaállítást valósít meg.

A látogatók találkozhatnak robottal, lehetőségük lesz bepillantani a virtuális valóság (VR) világába, a saját izomerejükkel megtermelt árammal beindítani és üzemeltetni egy hatalmas fénymásolót, továbbá kipróbálhatják magukat a legmodernebb digitális zeneszerzés területén is. Sőt, a mesterséges intelligencia megtippeli az érdeklődők nemét, korát és a kedélyállapotát is.

A rendezvény ünnepélyes keretein belül kerül sor a PC Trade System Kft. által felajánlott informatikai eszközök adományozására. A számítógépeket Kakas Béla a Csongrád Megyei Közgyűlés elnöke fogja átadni az ÁGOTA Alapítvány kötelékeibe tartozó fiataloknak, azzal a céllal, hogy sikeresen folytathassák tanulmányaikat. Az ÁGOTA Alapítvány képviseletében Kothencz János köszöni meg a nemes felajánlást.

A látogatók egy izgalmasnak ígérkező kerekasztal beszélgetést is meghallgathatnak, melyen megtudhatjuk, hogy hogyan vélekednek a vezető IT szereplők képviselői arról, hogy mit várnak a következő néhány évtől, és várakozásuk szerint mi lesz az az innovációs eredmény (termék, megoldás), ami az emberiség életére a legnagyobb hatással lesz?

További információk a rendezvény honlapján:
http://www.szebit.hu

valamint az esemény Facebook oldalán:
https://www.facebook.com/events/122383161791137/

Felmerülő kérdések esetén pedig:
Lukovics Miklós marketing partner
E-mail: miklos.lukovics@pctrade.hu
Tel.:+36 30 339 8877
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in Csongrád megye, előadás, kiállítás
Close