full screen background image
Search
2019. július 19. péntek -
  • :
  • :

Kedvesen szólni az emberekhez

Kedvesen szólni az emberekhez

2019.07.10. Posta Zoltán, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Tolna Megyei Kirendeltségének igazgatója meghívására látogatott el dr. Gábor Ferenc megyei főjegyző a Tolna Megyei Integrált Szociális Intézmény alapításának 10. évfordulós ünnepségére. A Vármegyeházán összegyűlteket vezetői köszöntőkkel üdvözölték elsőképpen.

Dr. Gábor Ferenc szerint az intézmény megalapítása – céljából adódóan – helytálló volt tíz évvel ezelőtt, hiszen ma is, a közigazgatás folyamatos változása ellenére is fennáll. A fennmaradás egyfajta eredmény, ami fémjelzi a létjogosultságot – tette hozzá. Mindegy, hogy ki a fenntartó, a lényeg a cél – utalt a megyei önkormányzat és a szakterület egykori kapcsolódási pontjára. A főjegyző elismerését fejezte ki a magas színvonalú munkavégzést illetően, hiszen a szociális szféra olykor nehéz körülményeiben is Tolna megye lakosait szolgálják. Zárszóként további sikeres, valamint hosszú időkig tartó szolgálatot kívánt a szervnek és dolgozóinak.

Posta Zoltán áttekintette az elmúlt tíz évet, hiszen mint elmondta: a mögöttünk lévő idő éppannyira fontos, mint ami előttünk áll. Kiderült az is, hogy a megalakulás idején egyfajta kihívás volt valamennyiüknek, hogy jól végezzék feladataikat. Mindez azért sikerült, mert mindenki lelkes és elkötelezett volt. Sorra vette, milyen projektek révén fejlesztették az infrastrukturális hátteret, majd rátért, hogy a sikeres munkához azonban az emberi erőforrás járul hozzá a legkiválóbban. Végezetül kiemelte, hogy a legfontosabb kedvesen szólni minden emberhez, amiben kollegái példásan helyt állnak.

Forrás: Tolna Megyei Önkormányzat
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in dr. Gábor Ferenc, Szekszárd
Close