full screen background image
Search
2019. február 22. péntek -
  • :
  • :

Huszti Gábor koordinálja a Marcali Expo Somogy Megyei Önkormányzati feladatait

Huszti Gábor koordinálja a Marcali Expo Somogy Megyei Önkormányzati feladatait

2019.02.07. Huszti Gábort bízta meg Biró Norbert, a Somogy Megyei Közgyűlés elnöke a Marcali Expo megyei önkormányzatot érintő feladatainak koordinálásával.

A somogyi agrár- és élelmiszerszektor, valamint a vidéki élet népszerűsítését, erősítését, a magyar élelmiszerek versenyképességét célzó kiállítás és vásár megrendezése egybeesik a megyei önkormányzat célkitűzéseivel, hogy a sokszor bizonytalan eredetű külföldi élelmiszerek helyett a jó minőségű helyi termékek kerüljenek középpontba, s ezzel a helyi termelők, helyi családok boldogulását, megélhetését segítse elő.

Huszti Gábor a Somogy Megyei Közgyűlés alelnökeként, a Somogy Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány Kuratóriumának elnökeként, valamint a Somogy Megyei Foglalkoztatási Fórum elnökeként elkötelezetten képviseli ezeket a célokat, személyes kapcsolatot alakított ki a piaci szereplőkkel, több helyi terméknapon, rendezvényen képviselte a megyei önkormányzatot. Személye garanciát jelent a sikeres szervezési feladatok lebonyolításhoz.

* A kép illusztráció

Forrás: Somogy Megyei Önkormányzat
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in Huszti Gábor, Marcali, önkormányzat
Close