full screen background image
Search
2021. január 24. vasárnap -
  • :
  • :

Hajdú-Bihar megye jövőjéről tárgyaltak Debrecenben

Hajdú-Bihar megye jövőjéről tárgyaltak Debrecenben

2020.12.11. A Kölcsey Központban tartott konferencián Debrecen és Hajdú-Bihar megye 2030-ig szóló gazdaságfejlesztési stratégiájáról tanácskoztak.

A december 11-i megbeszélésen mások mellett Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, Papp László, Debrecen polgármestere, Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés elnöke, valamint országgyűlési képviselők is részt vettek.

Palkovics László azt hangsúlyozta, hogy a cél a teljes régió fejlesztése, Papp László pedig úgy fogalmazott: „a gazdaságfejlesztési folyamatoknak kéz a kézben kell járni a város- és térségfejlesztési folyamatokkal”.

Pajna Zoltán a találkozón röviden ismertette az Északkelet-Magyarországi Gazdaságfejlesztési Zónával kapcsolatos stratégiai tervezés folyamatát. Hangsúlyozta továbbá, hogy Hajdú-Bihar megerősödött térségi szereppel, valamint dinamikus és versenyképes, magas hozzáadott értékű gazdasággal rendelkező megye, mely elhivatott természeti és kulturális értékeinek megőrzésében, egyben nyitott a kreatív és innovatív kezdeményezésekre.

Forrás/fotó: Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in Debrecen, gazdaság, Hajdú-Bihar megye, Pajna Zoltán, Palkovics László
Close