full screen background image
Search
2020. december 2. szerda -
  • :
  • :

Hajdú-Bihar megye fejlődése közös ügyünk!

Hajdú-Bihar megye fejlődése közös ügyünk!

2020.10.15. Véleményeket, elképzeléseket várnak október 31-ig.

Megkezdte a felkészülést a 2021-2027-es uniós fejlesztési ciklusra a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat. Az előkészítő munka egyik legfontosabb része a 2014-2020-as fejlesztési időszakra elkészített megyei területfejlesztési koncepció és program aktualizálása, módosítása az új programozási időszakra vonatkozóan. Ennek célja, hogy a megyei területfejlesztési dokumentumok a 2021-2027-es időszakra kijelöljék Hajdú-Bihar megye fejlesztési irányait, elképzeléseit, hogy támogassák a helyi igényekre alapozott, megyei szintű fejlesztéseket lehetővé tévő, az illetékes szakminisztériumok által kidolgozásra kerülő új területi operatív program végrehajtását.

A tervezési munka része a megye területén élő állampolgárok, az itt működő érdekképviseletek, társadalmi és szakmai szervezetek, vállalkozások fejlesztési igényeinek, elképzeléseinek megismerése is, hiszen Hajdú-Bihar megye folyamatos fejlődése közös ügyünk és érdekünk.

A megyei önkormányzat ezért várja a véleményeket, elképzeléseket a hbmo.hu honlapon, a „Megyei tervezés 2021-2027” menüpont alatt közzétett online kérdőíven keresztül, de azok megküldhetők a megyeitervezes2027@hbmo.hu e-mail címre is 2020. október 31-ig.

Forrás: Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in fejlesztés, Hajdú-Bihar megye
Close