full screen background image
Search
2020. március 29. vasárnap -
  • :
  • :

Hagyományos évindító fogadást tartott a Veszprém Megyei Önkormányzat

Hagyományos évindító fogadást tartott a Veszprém Megyei Önkormányzat

2019.01.10. Mindannyian felelősek vagyunk azért, hogy felmenőink verejtékes munkája ne menjen feledésbe. Az év kezdetén mindannyiunknak tudatosítanunk kell: múltból fakadó felelősségünk, hogy az értékeket ne csak megőrizzük, hanem továbbadjuk gyermekeinknek és a jövő nemzedékének – Mihályi Norbert Jeromos OSB perjel osztotta meg ünnepi gondolatait a Veszprém Megyei Önkormányzat hagyományos évindító állófogadásán.

A Tihanyi Bencés Apátság elöljárója szerint életünket találkozási pontokban éljük le. Múltunk és jövőnk találkozási pontja azokban az élményekben ragadhatók meg, amelyeket valamennyien átéltünk.

Mihályi Norbert Jeromos arról is szólt: az új év kezdetén sokan fogadalmat tesznek. Akarjuk megfogadni, hogy rácsodálkozunk a természeti és emberi élet titkaira. Fontos, hogy boldogok legyünk, használjuk a kreativitásunkat, alkossunk jövőképet magunknak és közösségeinknek.

A 2018-as esztendő a jó együttműködésekről szólt- erről már a Veszprém Megyei Közgyűlés elnöke beszélt pohárköszöntőjében. Polgárdy Imre szerint az elmúlt év bebizonyította, hogy csak az elvégzett munkának van eredménye. 2018-ban a TOP-os fejlesztések voltak fókuszban a települési önkormányzatoknál, megyeszerte 20 olyan projekt valósult meg, amelyeknél a Veszprém Megyei Önkormányzat konzorciumi partnerként működött közre.

Polgárdy Imre hangsúlyozta: az együttműködések azt bizonyították, hogy jól helyt álltunk, jó kapcsolatunk volt nem csak az önkormányzatokkal, hanem a közszolgálati, és a közigazgatási szervezetekkel is. A megyegyűlés elnöke egészséget, békességet és nyugalmat kívánt a megye lakosságának az újévre.

A Veszprém Megyei Önkormányzat hagyományos évindító állófogadásán a Magyar Honvédség Légierő Zenekara működött közre Katona János vezényletével valamint Zsilinszky Cecíliával kiegészülve.

Forrás: Veszprém Megyei Önkormányzat
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in önkormányzat, Polgárdy Imre, TOP
Close