full screen background image
Search
2021. január 24. vasárnap -
  • :
  • :

Győr-Moson-Sopron Megye szolgálatáért díj – Gayer Zoltán

Győr-Moson-Sopron Megye szolgálatáért díj – Gayer Zoltán

2020.12.09. Győrasszonyfán a kiváló sportélet hosszú munka gyümölcse, ezért Gayer Zoltán a Győr-Moson-Sopron Megye szolgálatáért díjban részesült, melyet Németh Zoltán elnök személyesen adott át, a javaslattevő, Valilczkó Mihály polgármester jelenlétében tegnap.

Gayer Zoltán 1990 óta vesz részt aktívan vezetőségi tagként Győrasszonyfa sportéletében, 2007 óta elnökként. Munkája az egyesület utánpótlás-nevelésében jelentős, a csapatnak 103 igazolt játékosa van, melynek a környékbeli falvak fiataljai is tagjai. A Megyei II. osztály felnőtt korosztályban 37 igazolt játékos van, de irányítása mellett az öregfiúk csapatat is részt vesz az egyesület munkájában.

Gayer Zoltán rendszeresen tart nemzetközi labdarúgó tornát is, melyet minden évben Győrasszonyfa testvértelepüléseivel a szerbiai Temerin, a szlovákiai Felbár és a romániai Margita települések labdarúgói részvételével rendeznek meg.

Évente két emléktornát is rendeznek Király Bálint és Dobos Gábor emlékére, a megyei futballcsapatok széleskörű részvételével. Gayer Zoltán sportmunkája jelentősen kihat a település sportéletére, valamint a fiatalok és a felnőtt korosztály egészséges testnevelésére.

Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in elismerések, Győr-Moson-Sopron, Győrasszonyfa, Németh Zoltán
Close