full screen background image
Search
2019. május 26. vasárnap -
  • :
  • :

Fekete János Díjban részesült a Megyenap alkalmából

Fekete János Díjban részesült a Megyenap alkalmából

2018.04.18. Fekete János Díjat adományozott Dr. Szlávik Ferencnek a megyenap alkalmából a Fejér Megyei Önkormányzat.

A Fejér Megyei Közgyűlés az állategészségügy szolgálatában végzett több évtizedes, kiemelkedő szakmai munkája, példamutató emberi magatartása elismeréseként a Fekete János Díjat adományozta Dr. Szlávik Ferencnek, Fejér Megyei Kormányhivatal Dunaújvárosi Járási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztály osztályvezetőjének. A díjazott az elismerést családi ok miatt a mai napon vette át Dr. Molnár Krisztiántól, a Fejér Megyei Közgyűlés elnökétől.

Dr. Szlávik Ferenc 1984-ben diplomázott az Állatorvostudományi Egyetemen, 2004-ben a Szent István Egyetem Állatorvosi Karán állategészségügyi-igazgatási és járványügyi szakállatorvosi szakképesítést szerzett. 1984-től áll Fejér megyében az állategészségügy szolgálatában. A Dunaújvárosi Járási Hivatal, Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztály vezetőjeként kiemelkedő szakmai hozzáértéssel dolgozik a szakterületén. Munkáját a magas fokú hivatástudat, a szakszerűség, munkakapcsolatait az együttműködés, a szakmai fejlődési igény, az új munkamódszerek iránti fogékonyság jellemzi.

A Fekete János Díjat a közigazgatás területén kiemelkedő munkát végző személyek kaphatják meg. Azok a köztisztviselők veheti át az elismerést, akiket helyi önkormányzat, valamint a megyében működő dekoncentrált szerv foglalkoztat, és hosszú időn át kimagasló munkát végeznek.

Forrás: Fejér Megyei Önkormányzat
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in elismerések, Fejér megye, közgyűlés, megyenap, Molnár Krisztián, önkormányzat
Close