full screen background image
Search
2021. január 16. szombat -
  • :
  • :

Elnöki adomány a kórháznak Fejér megyében

Elnöki adomány a kórháznak Fejér megyében

2021.01.11. Újabb adományt, ezúttal egy színes televízió készüléket adott át hétfőn a kórház covid osztályán lábadozó betegei részére a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke. „Idén is azon vagyunk, hogy ezekben a nehéz időkben, ha jelképesen is, de minden alkalmat megragadjunk, hogy megkönnyítsük az egészségügyi dolgozók és az ellátottak mindennapjait.”- hangsúlyozta Dr. Molnár Krisztián elnök. Az adományért Dr. Bucsi László, a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház főigazgatója mondott köszönetet.

Adományosztással indította az újévet a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke. Dr. Molnár Krisztián hétfőn a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházba látogatott, hogy átadja a kórház covid osztályán gyógyuló betegei számára vásárolt színes televíziót. Az adományt Dr. Bucsi László kórház főigazgató vette át a sajtó jelenlétében.

Ahogy tavaly is elmondtuk, Fejér megyében az egészségügyi dolgozók, a mentősök, a kórházi dolgozók, a mögöttük álló háttérszervezetek az első frontban vannak és dolgoznak. Idén is azon vagyunk, ha jelképesen is, de minden alkalmat megragadjunk, hogy megköszönjük az ő munkájukat.” – hangsúlyozta a közgyűlés elnöke.

“Ezúton is szeretném megköszönni főigazgató úrnak, hogy embertpróbáló munkát végeznek immáron a nap 24 órájában, bár remélhetően most már kifelé megyünk ebből a járványból. A mai adománnyal a covid osztály lábadozó betegeinek mindennapjait szerettük volna egy színes televízió készülék vásárlásával kellemesebbé tenni. Reméljük, hogy hamarosan, a járvány lecsengésével már az itt dolgozók és más osztály ellátottjai veszik majd jó hasznát ennek a készüléknek, amit fogadjanak szeretettel.” – tette hozzá Dr. Molnár Krisztián, majd átadta Dr. Bucsi Lászlónak az adományt.

“Köszönöm a Fejér Megyei Közgyűlés elnökének a korábbi egy millió forintos utáni újabb adományt. Régen a Fejér Megyei Önkormányzat volt a fenntartója a Kórháznak. Ennek ellenére a jó szokás fennmaradt, figyelnek ránk. És ahogy a korábbi támogatást, ezt is csak köszönni tudom”. – fogalmazott Dr. Bucsi László.

“A munka most nem kevés, elkezdtük a vakcinációt, első körben elsők voltunk az országban az oltások mennyiségét illetően. Hétvégén, szombaton, vasárnap is oltunk. A szociális otthonokat is elkezdtük, az alapellátásban ma, holnap és holnapután oltunk, várhatóan a hét végére végzünk az előírtakkal. Aztán lassan a lakosság következik, először a nagyon kockázatos betegek. Az lesz majd a nagy áttörés, amikor országosan a családorvosi praxisok bevonásával együtt végezzük az oltásokat, ami egyben a járvány megfékezését jelentheti majd.”- hangsúlyozta a főigazgató.

Forrás: Fejér Megyei Önkormányzat
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in egészségügy, Fejér megye, kórház
Close