full screen background image
Search
2019. április 23. kedd -
  • :
  • :

Elindult a Vasmegye című havilap

Elindult a Vasmegye című havilap

2018.09.22. A Vasmegye című lap újkori első számát tartják képletesen a kezükben, hiszen ezentúl online formában lesz elérhető a magazin. Fontos célkitűzésünk volt már a ciklus kezdetén, hogy ilyen módon is kapcsolatban legyünk Önökkel, ennek most jött el az ideje.

Nemcsak az újság, de a vasmegye.hu oldal is teljesen új köntösbe bújt, jelezve a Vas Megyei Önkormányzat teljes megújulását. Hónapról hónapra érdekes és meggyőződésünk szerint fontos témákkal fogunk jelentkezni.

Bemutatjuk a hónap legfontosabb történéseit, és ajánljuk a legérdekesebb programjait. 2015 őszén a Vas Megyei Foglalkoztatási Paktummal indultak a megyei fejlesztések, szimbolikus módon ezzel indítunk itt is, ezúttal már konkrét eredményekkel. Lesz szó kerékpárút-fejlesztésről, és az egyre nagyobb fokozatba kapcsoló nemzetközi projektek aktuális beruházásairól is. Téma lesz a megyei kullancshelyzet és az egyik legnagyobb tehetség az Európa-bajnok Dévai Boglárka. Végül pedig helytörténet: érdekességek a Vas Megyei Közgyűlés történetéből, avagy miről szóltak a megyegyűlések 200 éve.

Mivel minden írás a megyei hivatal kollégáinak tollából való, talán nem túlzás azt mondani: együtt szerkesztjük Vasmegyét!

Az első szám – kattintson!

Forrás: Vas Megyei Önkormányzat
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in média
Close