full screen background image
Search
2020. szeptember 18. péntek -
  • :
  • :

Elindult a „Baranya segít program”

Elindult a „Baranya segít program”

2020.04.21. Őri László a Baranya Megyei Önkormányzat elnökének kezdeményezésére a mai napon elindult a „Baranya segít program”. A kezdeményezés első elemeként a veszélyhelyzetben a járvány ellen a frontvonalban küzdő mentősök részére adott át többek közt multivitamin italt és kávét tartalmazó élelmiszer csomagokat Őri László a Pécs Tüzér utcai központi Mentőállomásán.

Az elmúlt hetekben baranyai civilek indították útjára, a mára országos kezdeményezéssé bővült „Tegyél Ki Egy Szívet Az Ablakba” mozgalmat, amellyel a szervezők célja az volt, hogy minden nap gondoljunk a járvány idején is az értünk dolgozókra. A napokban egy, a kisfiam által készített piros szívet ragasztottunk ki a Megyeháza ablakára, mellyel a Baranya Megyei Önkormányzat is csatlakozott a kezdeményezéshez, tette hozzá Őri László.

A megyei közgyűlés elnöke hangsúlyozta, fontos, hogy ebben a nehéz időszakban is támogassuk apró gesztusokkal a veszélyhelyzetben dolgozókat, az még fontosabb, hogy akinek lehetősége van rá az tettekkel is segítsen. A most induló „Baranya segít programot” ismertetve elmondta, hogy első körben a mai naptól a veszélyhelyzet végéig, a járvány ellen a frontvonalban küzdő pécsi baranyai mentősök részére fogunk rendszeresen segítséget biztosítani. A következő időszakban a „Baranya segít program” új elemekkel fog bővülni. Ezúton is köszönjük az egészségügyben dolgozók áldozatos szolgálatát. Vigyázzunk egymásra! – tette hozzá Őri László.

Forrás: Baranya Megyei Önkormányzat




Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in Baranya megye, koronavírus, önkormányzat
Close