full screen background image
Search
2020. szeptember 18. péntek -
  • :
  • :

Ekler Luca az Év Vasi Embere 2019-ben

Ekler Luca az Év Vasi Embere 2019-ben

2020.01.13. Hagyományosan, a megyebálon hirdetik ki az Év Embere Cím viselőjének nevét: az idei, huszonkettedik alkalommal Vas Megye Közgyűlése és a Vas Megyéért Egyesület kuratóriumának döntése alapján Ekler Luca érdemelte ki az elismerést. A díszes oklevelet Vas megye és Celldömölk város bálján adta át Majthényi László megyei elnök és dr. Balázsy Péter, a Vas Megyéért Egyesület elnöke.

Dr. Balázsy Péter köszöntőjében mindenekelőtt gratulált mind a kilenc jelöltnek a jelöléshez, hisz közülük bárki megkaphatta volna ezt az elismerést. A hagyományoknak megfelelően azonban, a kuratórium tagjai titkos szavazás keretében minden évben csak egy jelöltnek ítélik oda a díjat. A kuratórium elnöke elmondta azt is, hogy az eddigi díjazottak közül Ekler Luca a legfiatalabb Év embere.

Harmadik éve szavazhatnak közönségdíjasra is a Facebook oldalon, az idei évben minden eddiginél nagyobb volt az aktivitás, több mint 200 ezer ember látta a bejegyzést, közel 10 ezren szavaztak a 9 jelölt valamelyikére. Az idei évben dr. Lóderer Zoltán, a Markusovszky Kórház osztályvezető főorvosa lett az Év Vasi Embere választás közönségdíjasa.

Forrás: Vas Megyei Önkormányzat. Fotó: Ohr Tibor
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in Dr. Balázsy Péter, elismerések
Close