full screen background image
Search
2020. május 25. hétfő -
  • :
  • :

Együttműködés, kooperáció és párbeszéd adja a jövő szilárd alapjait Baranya megye fejlődéséhez

Együttműködés, kooperáció és párbeszéd adja a jövő szilárd alapjait Baranya megye fejlődéséhez

2019.11.21. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Baranya Megyei Szervezete, valamint a Pécs-Baranyai Kereskedelemi és Iparkamara szervezésében valósult meg a Baranya Megyei Gazdaságfejlesztési Fórum. Az előadók ismertették gazdaságfejlesztési elképzeléseiket. A szereplők egyetértettek abban, hogy a sikeres fejlődés kulcsa az együttműködés.

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara székházában szervezett fórumon a megyei városok polgármesterei ismertették a helyi gazdaságot érintő fejlesztési elképzeléseiket. A fórumra meghívták a megye meghatározó vállalkozóit is. Őri László, a megyei közgyűlés elnöke köszöntőjében hangsúlyozta, hogy mind a gazdaság szereplői, mind a megyében élők azt várják, hogy a most megválasztott vezetők új lendületet adjanak a térség fejlődésének.

Őri László elmondta, hogy a következő időszak feladata a már elindult és jelenleg is zajló fejlesztések sikeres lezárása majd a következő fejlesztési program közös tervezése és előkészítése. Az elnök kiemelte, hogy a megye akkor lehet sikeres, ha a megyeszékhely is az. Ismét felajánlotta támogatást és az együttműködést a Pécsi Tudományegyetem, a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara, a baranyai vállalkozások, Baranya valamennyi települése, köztük Pécs számára.

A köszöntőket követően a megye városainak – Bóly, Pécs, Komló, Mohács, Szigetvár, Siklós – polgármesterei ismertették fejlesztési elképzeléseiket.

Forrás: Baranya Megyei Önkormányzat
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in Baranya megye, kereskedelmi és iparkamara, NAK, Őri László
Close