full screen background image
Search
2020. október 21. szerda -
  • :
  • :

Együtt polgárőreinkért! Segítsünk a segítőknek!

Együtt polgárőreinkért! Segítsünk a segítőknek!

2020.04.28. A Komárom-Esztergom Megyei Polgárőr Szövetség tagjai az országos veszélyhelyzet kihirdetése óta több fronton is helytállnak: kinn vannak az utcákon, fokozott járőrszolgálattal kapcsolódnak be a közterületek ellenőrzésébe, segítséget nyújtanak az időseknek az élelmiszerek, a gyógyszerek beszerzésében, kiemelt figyelmet fordítanak a biztonságunkra. Megyénkben 39 egyesületben 1100-an teljesítenek szolgálatot díjazás nélkül. A feladataik ellátásához jól jön a segítség, a megyei önkormányzat ezért támogatásukat kezdeményezte.

A megyei önkormányzat a Megyei Polgárőr Szövetséggel közösen KEM Polgárőr Alapot hozott létre, amely 600 ezer forint támogatással indítanak útjára – ehhez 200 ezer forintot a megyei önkormányzat, 400 ezer forintot a megyei közgyűlés tagjai és a külső bizottsági tagok adományoztak. A szervezet a befolyt összeget a szükséges védőfelszerelések beszerzésére, eszközbeszerzésre, és a működési költségek finanszírozására fordíthatja. “Bízunk benne, minél többen fontolóra veszik, hogy felajánlásaikkal hozzájáruljanak a polgárőrök napi feladatainak ellátásához. Fontos, hogy a nehéz időkben is összefogjunk, és megbecsüljük azokat, akik értünk munkálkodnak” –  emelte ki Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke.

A felajánlók a következő számlaszámra küldhetik felajánlásaikat: KEM Polgárőr Szövetség 11740009-20032661, a közleményben szerepeljen: KEM Polgárőr Alap.

Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in Komárom-Esztergom megye, koronavírus
Close