full screen background image
Search
2020. május 28. csütörtök -
  • :
  • :

Egészségfesztivált tartottak Lentiben

Egészségfesztivált tartottak Lentiben

2019.09.30. A Zala Megyei Önkormányzat és a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság közreműködésével megrendezett egészségnapon előjegyzés és hosszú várakozási idő nélkül vehettek részt az érdeklődők különféle szűrővizsgálatokon.

A nagy érdeklődéssel kísért rendezvényen szájüregi, nőgyógyászati, bőrgyógyászati, mozgás- és tartásrendellenességi, illetve egyéb általános szűrővizsgálatokat és csontsűrűségmérést végeztek a művelődési központban és a szűrőbuszokon. Ezek mellett lehetőség volt gyógytornászokkal, dietetikussal és életmódtanácsadóval való személyes konzultációra. A rendezvény szervezésébe bekapcsolódtak a helyi szakorvosi rendelőintézet, illetve az egészségfejlesztési iroda szakemberei, valamint a képviselőtestület tagjai is.

A rendezvény megnyitóját Vigh László miniszteri biztos, országgyűlési képviselő az egészségmegőrzés fontosságára hívta fel a figyelmet.

Dr. Pál Attila, a megyei közgyűlés elnöke köszöntőjében hangsúlyozta, hogy a legfőbb érték az ember, hiszen a Zalában tapasztalható fejlődés egészséges emberek nélkül nem valósulhatna meg.

– A megye és a kormány is sokat tesz az egészségért, de nem a betegségek gyógyítása az elsődleges, hanem a szűrővizsgálatok. Bízom benne, hogy együtt nemcsak erős, fejlett, hanem egészséges Zala megyét is építhetünk – fogalmazott az elnök.

Forrás: Zala Megyei Önkormányzat. Fotó: Zalai Hírlap
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in Dr. Pál Attila, egészség, Lenti
Close