full screen background image
Search
2020. április 5. vasárnap -
  • :
  • :

Dr. Jakab István emlékgyűrűt kapott dr. Balás István

Dr. Jakab István emlékgyűrűt kapott dr. Balás István

2015. december 11. Heves Megyei Közgyűlés december 11-ei ülését megelőzően dr. Balás István, a Heves Megyei Kormányhivatal főigazgatója dr. Jakab István emlékgyűrűt vehetett át Szabó Róberttől, a Heves Megyei Közgyűlés elnökétől, valamint Tóth Csabától, a Heves Megyei Közgyűlés alelnökétől.

A gyűrű adományozásának célja, hogy emléket állítson dr. Jakab Istvánnak, az országosan elismert közigazgatási szakembernek, aki elévülhetetlen érdemeket szerzett Heves megye hazai és nemzetközi megismertetésében, fejlődésében. A gyűrű adományozásának fő szempontja az, hogy a díjazott mennyit tett Heves megyéért, az itt élő emberekért. A méltatásban egyebek mellett szó esett arról is, hogy dr. Balás István kiemelkedő és elévülhetetlen érdemeket szerzett a rendszerváltás utáni közigazgatás kialakításában, majd a 2011-ben elindult államigazgatási reform végrehajtásában is. Szakmai tudásával, több évtizedes, közigazgatásban szerzett tapasztalatával, kiemelkedő munkavégzésével, a sokszor embert próbáló feladatokhoz való alázatos hozzáállásával nap mint nap példát mutat munkatársainak és tanítványainak egyaránt.

A gyűrű átvételét követően dr. Balás István köszönetet mondott az elismerésért, majd úgy fogalmazott: a díj kollégáit is illeti, hiszen egy vezető csak akkor tudhat maga mögött sikeres életpályát, ha munkája során van kire támaszkodnia. Hozzátette: pályája alatt együtt dolgozhatott dr. Jakab Istvánnal, így a díj rá is emlékezteti majd.

Forrás: hevesmegye.hu Fotó: Nemes Róbert
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in Eger, elismerések, Heves megye, kormányhivatal, Szabó Róbert
Close