full screen background image
Search
2020. június 3. szerda -
  • :
  • :

Család És Karrier – Családbarát munkahely díj másodszor

Család És Karrier – Családbarát munkahely díj másodszor

2019.07.11. Idén kilencedik alkalommal hirdetett pályázatot az Emberi Erőforrások Minisztériuma a családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatására. A díjat kis-, közép- és nagyvállalatok, valamint költségvetési szervek kategóriában külön ítélik oda. A Vas Megyei Önkormányzati Hivatal második alkalommal nyert Családbarát munkahely díjat, első ízben 2017-ben. Idei évben Család És Karrier címet kapta a pályázat. A Vas Megyei Önkormányzati Hivatal részéről dr. Balázsy Péter megyei jegyző vette át a megtisztelő díjat a ma délelőtt Budapesten tartott ünnepségen.

Olyan témákban lehetett pályázni, melyek elősegítik a munka és magánélet összeegyeztetését, a családi, magánéleti és munkahelyi kötelezettségek összehangolását. A díjazottak között van az Országos Mentőszolgálat, a Magyar Nemzeti Bank és az Alkotmányvédelmi Hivatal, a váci, a szolnoki, a szentendrei és a nyíregyházi önkormányzat, több megyei rendőr-főkapitányság, bíróságok, kórházak, egyetemek, továbbá büntetés-végrehajtási intézetek. Nagyvállalati kategóriában díjat kapott a Bridgestone Tatabánya Termelő Korlátolt Felelősségű Társaság, a Fastron Hungaria Kft., a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt., a BKÜ Budapesti Közlekedési Ügyfélkapcsolatok Zártkörűen Működő Részvénytársaság, valamint az IBM Hungary ISSC Kft.

A 77 millió forintos keretösszeggel meghirdetett pályázat nyerteseinek nagy többsége támogatást is kap családbarát programjaik megvalósításához, legfeljebb 5 millió forintot.

Forrás: Vas Megyei Önkormányzat
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in Dr. Balázsy Péter, elismerések, önkormányzat
Close