full screen background image
Search
2020. április 8. szerda -
  • :
  • :

ChinaCham Hungary Üzleti Klub április 4-én!

ChinaCham Hungary Üzleti Klub április 4-én!

2019.03.19. Üzleteljen kínai vállalkozásokkal! Üzletkötés, üzletfejlesztés kezdőknek és haladóknak!

Ezen a rendezvényen találkozhatnak a Central European Trade and Logistic Cooperation Zone (CECZ ) üzletfejlesztési vezetőjével, és megismerhetik a múlt alkalommal elmaradt BONAVENTURA GOLD Kft. ( ásványvíz ) Kínába való expanziójának történetét.

Előadónk lesz GÁL ZSUZSANNA a CECZ Budapest Office üzletfejlesztési vezetője, aki nagy tapasztalattal és megbízható tudással vesz részt a vállalat üzleti folyamataiban. Beavatja Önöket a nemzetközi kiállításokon való sikeres üzletkötés lehetőségeibe.

Másik előadónk REGŐCZI LÁSZLÓ lesz a Bonaventura Kft. ügyvezető igazgatója és a Primusz ásványvíz Kínába történő „menetelését”osztja meg Önökkel.

Megtudhatják milyen úton jutott el ez a kiváló ásványvíz Zsámbékról Shanghaiba. Hallgassák meg a Shanghai Primusz Center sikertörténetét, amely egy nemzetközi kiállításon kezdődött.

Jöjjön el az Üzleti Klub rendezvényünkre, szerezzen új tapasztalatokat és új üzleti partnereket!

A rendezvényt a 1152 Budapest, Szentmihályi út 171. szám alatt tartjuk az Experience Center épületében az NVC Lighting második emeleti bemutatótermében 14.00.-tól!

Ingyenes parkolási lehetőség biztosított.

Részvétel a kamarai tagoknak ingyenes, a nem tagoknak a részvételi díj 3.000 Ft, amelyről számlát állítunk ki. Az összeget a ChinaCham Hungary bankszámlájára legkésőbb 2019. április 04. 12.00 óráig átutalhatják.

Bankszámlaszámunk: ChinaCham Hungary, 12100011-17635611

Kérjük, részvételi szándékát jelezze a levelezes@chinacham.hu e-mail címen névvel és cégnévvel ellátott üzenetben!
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in Budapest, ChinaCham, Kína
Close