full screen background image
Search
2020. október 29. csütörtök -
  • :
  • :

Bársonyoson ünnepelt a falu apraja-nagyja

Bársonyoson ünnepelt a falu apraja-nagyja

2018.06.20. Bársonyoson is ünnepeltek a hétvégén, a falunapi rendezvények ezúttal is változatos kikapcsolódási lehetőségeket kínáltak a Komárom-Esztergom megyei település lakóinak és környékbelieknek.

Főzőversennyel, labdarúgó kupával, bor- és pálinka kóstolóval, RC modell bemutatóval, zenés műsorokkal várták az érdeklődőket, a Győri Automobil és Motor Club jóvoltából pedig a veterán jármű rajongók is találkozhattak régi kedvenceikkel. A felsorakoztatott autókat Popovics Györgynek, a megyei közgyűlés elnökének Bárány Barna, az Egyesület elnöke és Takács János az Egyesület titkára mutatta be.

Czunyiné Dr. Bertalan Judit, a térség országgyűlési képviselője is megtisztelte a rendezvényt, köszöntőjében kiemelte, újabb nyertes pályázat megvalósítására készül az önkormányzat, az óvoda és az orvosi rendelő épületének felújítása következik. „Ehhez kívánok mihamarabb kivitelezőt, hogy minél előbb a bársonyosiak javát tudja szolgálni” – mondta.

Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke úgy fogalmazott, már az áthaladók is láthatják a település fejlődését, szépülését, amihez szükség volt összetartásra és kitartásra is. Nem állunk meg, hiszen a SacraVelo útvonalán keresztül Bársonyost is bekapcsoljuk a kerékpáros turizmusba.

Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in Bársonyos, Czunyiné dr. Bertalan Judit, falunap, Komárom-Esztergom megye
Close