full screen background image
Search
2019. február 23. szombat -
  • :
  • :

Az E.ON az idén is folytatja hálózatfejlesztési munkálatait Baranyában

Az E.ON az idén is folytatja hálózatfejlesztési munkálatait Baranyában

2018.06.07. Az E.ON csoport idén is folytatja hálózatfejlesztési munkálatait Baranya megyében, a csaknem 1,2 milliárd forintos beruházást saját forrásból finanszírozza – közölte a szolgáltató az MTI-vel.

Az E.ON Hungária Zrt. közleménye szerint Pécsett 800 millió forintból mintegy 70 különböző fejlesztést terveznek. A többi között villamos- és gázvezetékeket, közvilágítási kábeleket cserél, illetve épít ki az energiavállalat – ismertették hozzátéve, hogy a megyeszékhelyen a munkálatok március végén elindultak.

Baranya megye további területein 376 millió forintot költenek hálózatfejlesztésre: Siklóson 224 millió, Komlón és térségében 130 millió, Szigetváron pedig 22 millió forint értékben valósítanak meg az áramhálózat üzembiztonságát fenntartó beruházásokat.

A közleményben beszámoltak arról is, hogy a vállalatcsoport Baranyában 5000 kilométer hosszú áram- és 3200 kilométer gázvezeték üzemeltetéséről és karbantartásáról gondoskodik, amelyet tavaly 1,1 milliárd forintból fejlesztettek szintén saját forrásból a megyében.

MTI
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in Baranya megye, E.on
Close