full screen background image
Search
2020. április 6. hétfő -
  • :
  • :

Átadták a felújított egészségházat Mezőörsön

Átadták a felújított egészségházat Mezőörsön

2019.11.25. A mezőörsi orvosi rendelő megújult épületben helyet kapott a felnőtt- és gyermek háziorvosi, valamint fogorvosi-, védőnői- és az iskolaorvosi ellátás is.

Németh Zoltán, a Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés elnöke köszöntőjében hangsúlyozta, az épület a sikeres összefogás eredménye. „Ahol a talapülés vezetője együtt gondolkodik a megyei önkormányzattal és az országgyűlési képviselővel, olyan szép eredményeket lehet elérni, mint amit ma is átadhatunk”- mondta. A megye elnöke hozzáfűzte, a beruházás a mezőörsi lakosok magasabb életszínvonalához is hozzájárul, hiszen ezentúl az egészségügyi alapellátásokat megújult környezetben vehetik igénybe.

Szőke Barnabás polgármester, lelkipásztor a beruházásról elmondta, a felújított épületben orvosi-, fogorvosi-, gyermek-és iskolaorvosi rendelőt, valamint védőnői tanácsadó helyiséget alakítottak ki, két váróteremmel, valamint háziorvosi szolgálati lakást.

Dr. Jánvári Éva háziorvos megköszönte az önkormányzat támogatását és segítő hozzáállását a település egészégügyi szolgáltatásához.

Az épületet Szabó Gyula római katolikus plébános, valamint Szőke Barnabás, Pető Gábor Márk, Eizler Csaba és Kólya Lajos református lekészek áldották meg.

Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in egészségügy, Győr-Moson-Sopron
Close