full screen background image
Search
2020. január 25. szombat -
  • :
  • :

Alelnökökről döntött a Somogy Megyei Közgyűlés

Alelnökökről döntött a Somogy Megyei Közgyűlés

2019.11.08. Huszti Gábort és Szajcz Adriánt választotta alelnökének a Somogy Megyei Közgyűlés pénteki soron kívüli ülésén.

A képviselők döntöttek a bizottságok létszámáról és összetételéről is.A közgyűlés elsőként a Szervezeti és Működési Szabályzat módosításáról döntött, mely szerint két közgyűlési tag alelnökkel dolgozik a jövőben és továbbra is három bizottság segíti a közgyűlés munkáját, ám létszámukat az eddigi hét főről ötre csökkentették.

Biró Norbert alelnökjelöltként a Fidesz-KDNP frakció két tagjára, Huszti Gáborra és Szajcz Adriánra tett javaslatot, melyet a közgyűlés elfogadott. Titkos szavazással megválasztották az alelnököket, majd a bizottságok összetételéről döntöttek.

Eszerint a Pénzügyi és Jogi Bizottság elnöke Tardi Tamás, alelnöke Kárpáti László, közgyűlési tagja Anderné Röszler Erika, külső bizottsági tagja pedig Jakab Csongor és Gellért Attila.

A Területfejlesztési Bizottság elnöke dr. Gyenesei István, alelnöke ifj. Németh Lajos, közgyűlési tagja Koós Csaba, külső bizottsági tagként pedig Kövér Istvánt és Erdei Barnabást szavazták meg.

Továbbra is működik a Somogy megyei TOP Projekt Bizottság, melynek elnöke Holovits Huba, alelnöke Bogdán Dániel, közgyűlési tagja Stikel János, külső bizottsági tagja Mester Balázs és Kövezsdi Gábor. Ezt követően a közgyűlés által delegált személyek megválasztásáról döntöttek, majd beszámolót hallgattak meg a PERFECT PGI01983 INTERREG EUROPE projekt előrehaladásáról.

Forrás: Somogy Megyei Önkormányzat
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in Bíró Norbert, közgyűlés
Close