full screen background image
Search
2020. október 21. szerda -
  • :
  • :

A Zala Megyei Közgyűlés ülése

A Zala Megyei Közgyűlés ülése

2019.12.12. A Zala Megyei Közgyűlés csütörtöki ülésén módosította a Zala Megyei Területfejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft. alapító okiratát, tekintettel a társaság ügyvezetője, Felügyelő Bizottsága és könyvvizsgálója öt éves megbízatásának 2019. december 31-i lejártára.

A testület döntött az eddigi ügyvezető, Bali József újbóli megbízásáról, valamint a Felügyelő Bizottság három tagjának – Marton Géza, Polai György és Szalóky Jenő –, illetve Szíjártóné Gorza Klára könyvvizsgálónak ismételt megválasztásáról öt éves időtartamra.

Döntött a megyegyűlés az októberi választásokat követően 2019. október 24-én megalakult megyei nemzetiségi önkormányzatokkal való megállapodás megkötéséről, melynek értelmében a Zala Megyei Önkormányzat hivatala révén biztosítja a Zala Megyei Roma Nemzetiségi Önkormányzat, a Zala Megyei Horvát Nemzetiségi Önkormányzat és a Zala Megyei Német Önkormányzat működéséhez szükséges személyi és tárgyi feltételeket.

Módosította a közgyűlés a megyei önkormányzat 2019. évi költségvetését, amelynek bevétel-kiadási főösszege így 869 584 ezer forint lett, valamint döntött 2020. évi belső ellenőrzési tervéről és elfogadta a következő évre szóló munkatervét.

Forrás: Zala Megyei Önkormányzat
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in költségvetés
Close