full screen background image
Search
2020. július 2. csütörtök -
  • :
  • :

A vízgazdálkodás volt a rajzok témája

A vízgazdálkodás volt a rajzok témája

2019.06.12. Rajzpályázattal hívta fel a figyelmet a vízgazdálkodás fontosságára a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat alapította Megyei Területfejlesztési Kft.

A vízrendezési projektekben érintett települések óvodásai és iskolás diákjai valóban kreatív és igényes pályamunkákkal neveztek, így nem volt könnyű dolga a zsűrinek. A mai díjátadó ünnepségen Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke és Juhász János, a kft. ügyvezetője gratulált az elkészült alkotásokhoz.

Az óvodások korcsoportban I. helyezett lett a Szárligeti Hétszinvilág Óvoda Cica csoportja, II. helyezett a dadi Nefelejcs Óvoda és III. helyezett az Ácsi Bóbita Óvoda Micimackó csoportja.

Az iskolás korcsoportban I. helyezett lett a Szomódi Íriszkert Általános Iskola 3. osztálya, II.helyezett a Vértessomlói Német Nemzetiségi Általános Iskola Várgesztesi Német Nemzetiségi Tagiskolája, és III. helyezett a Rédei Móra Ferenc Általános Iskola 3. osztálya!

Senki sem távozott oklevél nélkül, díjazták a legkörnyzettudatosabb, a legkreatívabb, a legvidámabb és a legszínesebb alkotásokat is. Gratulálunk a gyermekeknek, és köszönjük a pedagógusok munkáját, amellyel rávezetik őket a környezettudatosság fontosságára.

Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in iskolások, Komárom-Esztergom megye, óvodások, pályázat
Close