full screen background image
Search
2020. május 28. csütörtök -
  • :
  • :

A ChinaCham Hungary Magyar-Kínai Gazdasági Kamara közleménye

A ChinaCham Hungary Magyar-Kínai Gazdasági Kamara közleménye

2019.12.05. Átadták az első ChinaCham Kiválósági Díjat.

A Kínai Népköztársaság megalakulásának és a magyar kínai diplomáciai kapcsolatok felvételének 70. évfordulójának évében első alkalommal került sor a ChinaCham Kiválósági Díj átadására. Az elismerést alapító ChinaCham Magyar-Kínai Gazdasági Kamara kitüntetését a magyar-kínai kapcsolatok, a szakmai, közéleti és társadalmi területén kiemelkedő munkát végző, hosszú időn keresztül végzett példamutató munkájáért Ipolyi Éva tolmács vehette át.

Az 1991-ben Pekingben diplomát szerzett szakember azóta erősíti a magyar-kínai kapcsolatokat, tolmácsként a legkülönbözőbb szakterületeken segítve állami vezetőket, üzletembereket és magánszemélyeket. Az elismeréseket DUAN Jielong úr a Kínai Népköztársaság budapesti rendkívüli és meghatalmazott nagykövete, Mátrai Márta háznagy asszony az Interparlamentáris Unió Nemzeti Csoportja Magyar-Kínai Baráti Tagozatának elnöke és Liu Bo úr a budapesti Kínai Nagykövetség kereskedelmi és gazdasági tanácsosa jelenlétében Pető Ernő, a ChinaCham elnöke nyújtotta át.

A 2012-ben alakult a ChinaCham Magyar-Kínai Gazdasági Kamara fontos szerepet tölt be a kis- és középvállalkozások körében, működése során számos magyarországi és kínai szakmai szervezettel létesített kapcsolatot és alakított ki annak érdekében, hogy a két ország vállalkozásai minél szélesebb körben egymásra találjanak és eredményesen működjenek.

OS
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in ChinaCham, elismerések
Close