full screen background image
Search
2020. április 7. kedd -
  • :
  • :

A befektetett munka gyümölcse

A befektetett munka gyümölcse

2020.02.03. Örömmel adott otthont és állt az ügy mellé a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat a Magyar Diák- és Szabadidősport Egyesület által szervezett, 2019/2020-as tanév diákolimpiai bajnokainak köszöntése alkalmából megrendezett ünnepségnek.

A január 31-i, jeles eseményen nemcsak a csillogó szemű diákok és büszke családjaik, de felkészítő tanáraik, testnevelő pedagógusok és intézményvezetők is megjelentek, akik közvetlenül vagy közvetve mind hozzájárultak a példás eredményekhez. Bács-Kiskun megye iskolái kiemelkedően szerepeltek az idei Diákolimpián, melyet mi sem bizonyít jobban, hogy összesen 77 diák vehetett át kitüntetést, akik példaértékű teljesítményükkel nyertek el bajnoki címet. Ezentúl elismerték és megköszönték a munkáját több pedagógusnak és iskolavezetőnek is.

A bajnokpalánták nem csak saját maguk és családjaik, de iskoláik, városaik és Bács-Kiskun megye számára is büszkeséget jelentenek, a kemény munkával elért sikerek mindig erőt adnak majd életük során és követendő példaképet társaik számára.

Forrás: Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in Bács-Kiskun megye, elismerések, iskolások
Close